top of page

Trouwambtenaar en ceremoniespreker

Vertellen en schrijven over de liefde is een vak

Voordat we definitief met elkaar in zee gaan, hebben we altijd eerst een gratis kennismakingsgesprek in mijn “weddingkroeg” Kerels aan de Maas, Elementenweg 17 in Spijkenisse, of, als jullie wat verder weg wonen, online via teams. In dit gesprek leren we elkaar kennen, kunnen jullie mij het hemd van het lijf vragen en kunnen we uitgebreid kletsen over jullie plannen voor de grote dag en dat onder het genot van een lekker bakkie koffie of thee. Wist je trouwens dat je bij de Kerels ook heerlijk kunt lunchen?

JA! WE DOEN HET!

Als we na dit gesprek besluiten dat er een klik en een leuke goede basis is om met elkaar verder te gaan, ligt het eerste globale raamwerk voor jullie ceremonie al klaar. Daarna hebben we regelmatig contact, want natuurlijk mag je me voor van alles en nog wat bellen, mailen of appen. 

In de voorbereidingen gaan we natuurlijk met elkaar naar jullie trouwlocatie, om daar ter plekke te bekijken hoe jullie het willen hebben. En.. jullie gaan aan de slag met huiswerk! Leuke en inspirerende vragen over jezelf, over elkaar en over jullie relatie. 

Daarnaast neem ik graag via teams contact op met jullie familie/vrienden om hen "uit te horen" over jullie. Dat alles bij elkaar vormt de input voor de speech die ik voor jullie ga schrijven. Jullie ceremonie wordt dus voor jullie zowel een feest van herkenning als een verrassing, in een interactief, informeel en ongedwongen jasje, precies zoals jullie willen. 

En... als jullie dat willen, dan kan ik voor een extra dimensie in sfeer en beleving, live zang en muziek verzorgen in de ceremonie. Meer weten? Klik dan hier

Gaan jullie trouwen op een locatie in de gemeente Hoeksche Waard? 

Klik dan hier voor meer informatie

 


 

 

Bruidspaar Thom & Demi

Informeel, interactief en ongedwongen

Huiswerk!

Om dieper in jullie liefde te duiken, krijgen jullie van mij “huiswerk”. Hoe kijk je naar je aanstaande, hoe zie jij jezelf. Wat is volgens jou het belangrijkste, leukste, liefste, mooiste en grappigste aan je aanstaande en waarom is hij/zij nou véél leuker, liever en aardiger dan een ander?

Je schrijft dus voor je geliefde een dagboek, gelofte en ode over hoe jij jullie liefde beleeft, voelt, ervaart en van geniet. 

 

Leuke, verrassende en soms best uitdagende vragen die jullie apart van elkaar in moeten vullen zodat je elkaar ook niet kunt beïnvloeden in je antwoorden, want dan krijg je de meest pure antwoorden, en dát is nou precies wat ik zoek. Hoe uitgebreider hoe liever, alleen met JA antwoorden doe je maar in de ceremonie zelf. Niks is fout en alles is goed, want wat recht uit je hart komt, kan nooit fout zijn.

De ceremonie

Praktisch

In de tussentijd regel ik de praktische zaken, zoals mijn eenmalige benoeming in jullie trouwgemeente. Daarnaast heb ik ook contact met jullie trouwleveranciers zoals jullie fotograaf en/of videograaf, zodat zij ook precies weten wat er tijdens de ceremonie gaat gebeuren, want dat komt het eindresultaat natuurlijk ook weer ten goede.

Organisatorisch

In de gesprekken daarna hebben we het niet alleen over de inhoud, jullie leven en liefde, maar vooral ook over de organisatorische kant van de ceremonie. Wat wil je wel en wat niet? Wat is de samenstelling van jullie gasten en hoe kunnen we jullie gasten op een leuke, interactieve manier bij de ceremonie betrekken? Welke muziek willen jullie horen en hoe komt nou eigenlijk je ja-woord tot stand? 

Bruidspaar Baris & Silvana
bottom of page