top of page

Live zang en muziek in de ceremonie en borrel

Live muziek/zang heeft zo’n enorme toegevoegde waarde in je ceremonie omdat je de vrijheid hebt om zowel tekst als muziek aan te passen op jullie liefdesverhaal en daarmee smelt alles samen, alsof het nooit anders geweest is, een hoogtepunt om nooit meer te vergeten. 

 

Samen met mijn gitarist Hans, verzorgen we de live zang en muziek tijdens

jullie ceremonie, als je binnenkomt, tijdens het tekenen en aan het eind van

de ceremonie en, als het past, een liedje tussendoor.

Dat maken we allemaal op maat. 

Wil je tijdens het taart/toost/borrel moment na de ceremonie ook live muziek? Dan blijven we en spelen we lekker door in een zeer gevarieerd repertoire. Stuur een e-mail voor alle mogelijkheden!

Saskia Offerhaus, fotocredit: Trudie Huygen Fotografie

Zangeres

Sinds 2017 zing ik met ontzettend veel plezier bij Vocal Popgroup Re-flax uit Hendrik Ido Ambacht, een popkoor van bijna 80 man met grote ambities. Koningsdag, Paradiso Amsterdam, Korenslag, een videoclip in De Kuip, onze 2 minutes of fame bij Holland's Got Talent en natuurlijk onze deelname aan het programma ZING! in 2023.  We geven jaarlijks een grote show in Theater Cascade en staan regelmatig op korenfestivals door het hele land. Stuk voor stuk fantastische ervaringen.  Door Re-flax heb ik de stap durven zetten om niet alleen bij Re-flax, thuis en in de auto te zingen, maar ook in ceremonies. Iets waar ik Re-flax ontzettend dankbaar voor ben. 

Vocal Popgroup Re-flax
bottom of page