top of page

Live long and prosper

Als trouwambtenaar heb ik de eer om het kersverse echtpaar als één van de eerste te feliciteren met hun huwelijk. Dat gaat natuurlijk gepaard met een persoonlijke wens voor ze, die ik vaak ook nog opschrijf in het trouwboekje. Hun eigen huwelijksquote, om het maar even zo te zeggen. Hoe persoonlijk kun je ’t maken?


Dit leuke stel, Robin & Nicole, had een wel heel persoonlijke huwelijksquote, maar ook eentje die een grote groep mensen wel (her)kent.


Toen ik begon met het lezen van het huiswerk van Robin en Nicole, werd m’n enthousiasme over dit stel alleen maar groter, want hoe gaaf, net als ik zijn zij Trekkies! Star Trek fans in hart en nieren dus!


Nog voordat ik op een koude vrijdagmorgen bij ze op de bank plofte, zat de speech al helemaal in m’n hoofd, maar… hou ik dat een verrassing of licht ik een tipje van de sluier op?


Uiteindelijk lukte het me niet mijn enthousiasme, aangestoken door dat van hun, onder stoelen en banken te steken. Zeker niet als je ziet dat Robin zelfs zijn captains uniform had aangetrokken! Supergaaf!


Dat Star Trek dus een grote rol moest spelen in de ceremonie was duidelijk, maar hoe ga je dat laten samensmelten met hun liefde? Dat is nou het geheim van de smid, maar het was prachtig en treffend…


“Nogmaals veel dank voor de mooie ceremonie. We wilden je eerder mailen, maar hebben pas net de foto's ontvangen die we graag met je wilde delen.


We vonden de ceremonie enorm leuk, lekker luchtig en een goede combi van Star Trek en al het andere😉. Iedereen gaf aan dat ze ons goed herkenden in het verhaal.”


Ik word er een beetje verlegen van maar als ik de foto’s zie, ben ik weer met warp speed weer terug in de trouwzaal en in m’n hoofd lees ik weer de hele speech en wat ben ik dan dankbaar voor de laatste foto van Rashida Isaacs van RiFotografie.


Ik kan er niks aan doen, maar automatisch gaan m’n vingers in de juiste houding en zeg ik hard op: Live long and prosper 🖖🏻4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page