top of page

International Soulmates

Je komt het niet zo vaak tegen, maar vorig jaar zat ik bij ze op de bank in hun heerlijke huis in Den Haag. Bart en Henriette, een Hollandse en een Noorse, volledig werelds georiënteerd, maar wat de liefde betreft stevig met hun voeten in de (Hollandse) klei.


Op hun wereldkaart staan al heel wat stipjes van plaatsen waar ze gewoond en/of gewerkt hebben, waar familie of vrienden wonen en als je al die stipjes met elkaar verbindt wordt dat een wirwar van lijntjes. Prachtig om te zien dat ze van al die stipjes iets hebben meegenomen in hun leven, niet alleen op werkgebied, maar ook privé.


Al deze stipjes wilden ze terug laten komen in de ceremonie en uiteraard in het Engels, want van bijna alle stipjes waren er wel vrienden, familie en collega’s uitgenodigd.

Meer dan 70 gasten met meer dan 15 verschillende nationaliteiten, wauw! Zo’n internationaal gezelschap heb ik nog nooit meegemaakt, hoe gaaf is dat!


Een dag voor hun bruiloft hebben ze voor al die gasten een borrel georganiseerd om elkaar te leren kennen, zodat het op de bruiloft zelf een fijn weerzien is met nieuw gemaakte kennissen en vers gesloten vriendschap, het bleek een gouden greep.


Deze ceremonie had álles! Op de schitterende trouwlocatie De Hazelhof, in het uiterste puntje van Nederland, heerlijk zomerweer, prachtige styling, live muziek van Brenda Bee, eigen geloften waarbij iedereen een traantje wegpinkte (ik ook trouwens) en mijn vriend en collega Frank Boomaerts als bode. 70 gasten, de moeder en zussen van de bruid waren in traditionele Noorse klederdracht (práchtig!), iedereen straalde en genoot.


Deze week kreeg ik de link naar de werkelijk schitterende foto’s die Annet Geurtsen gemaakt heeft en was ik weer helemaal terug op die 7de juli. De foto’s stralen uit wat ze zijn: soulmates, a global love found on Dutch grounds.


“If we had never met, I think each of our lives would have gone on to look very, very different. But together we will build something better than either of us could have imagined separately.”
Fotocredit: Annet Geurtsen

12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page