top of page

First look

Menig bruidspaar worstelt er wel eens mee: wanneer moeten we nou de first look doen? 's Ochtends na het aankleden? Bij de ouders thuis, je eigen huis of kies je een mooie locatie er voor uit? Of toch in de ceremonie, zodat je elkaar echt pas ziet als de ceremonie begint en iedereen aanwezig is?


Bij je (ouders) thuis of op locatie is intiem en perfect geschikt voor een prachtige foto sessie met je fotograaf, om gelijk daarna de fotoshoot te gaan doen. Nadeel is dan wel dat je jurk mogelijk al vies is (en vies wordt ie!) als de ceremonie begint, maar qua dag indeling is dit wel het meest logisch.


Aan de andere kant: elkaar pas zien op het moment dat je als bruidegom, samen met al je gasten (en je trouwambtenaar) je bruid aan ziet komen lopen is ook práchtig! Maar wanneer doe je dan die fotoshoot na de ceremonie en laat je dan je gasten even alleen?


Laat ik vooropstellen: er is geen goed of fout hierin. Het is waar je je zelf het prettigste bij voelt en wat het beste past in jullie droomdag.


Patrick en Kristel kozen voor de first look in de ceremonie. Patrick was er al en verwelkomde hun gasten op het terras. Kristel kwam met haar ouders, zussen en vriendinnen in een taxibusje aanrijden. Die taxichauffeur gaf breedlachend toe dat hij zo'n leuke rit maar weinig meemaakte. Kristel werd buiten opgewacht door haar oma, zodat ze even een momentje samen hadden en och, moet je toch eens kijken wat een liefde!Ik had toen al moeite om m'n eigen tranen binnen te houden, laat staan voor wat nog moest komen!


Met oma veilig en wel op haar plekkie en iedereen op het puntje van de stoel, bouw ik de spanning nog even op, door eerst een daverend groot applaus te vragen voor Patrick in zijn prachtige pak!


Als ik ondertussen de muziek aanzet en de eerste klanken de zaal vullen is het moment daar, staat iedereen op en dan is het Forever now! Kristel aan de arm van haar trotse papa die de eerste van zijn 3 meiden weggeeft. Stiekem loop ik naar de tissues, want die kan ik uit gaan delen, Patrick weet even niet waar hij kijken moet, ik geef 'm een kneepje in z'n arm en hij pakt dankbaar mijn tissue over.


Dit zijn toch echt DE momenten waar ik zó intens van geniet, wetende dat ik straks al die liefde mag uitspreken en mag delen, met het bruidspaar en hun geliefden.51 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page