Trouwambtenaar en zangeres in 1!

Hoe uniek is dat! Je eigen trouwambtenaar uitkiezen die niet alleen jullie liefdesverhaal op een pakkende en boeiende manier verteld, maar die ook nog eens jullie lievelingsliedjes zingt!

Dat live muziek jullie ceremonie nóg mooier en persoonlijker kan maken, staat buiten kijf, maar hoe mooi is het als jullie live toegezongen worden wanneer jullie samen naar binnen komen, de huwelijksakte tekenen en als kersvers echtpaar de trouwzaal weer verlaten om de kurken te laten knallen.

Als zingend trouwambtenaar kan ik beide rollen vervullen en zodoende jullie liefdesverhaal laten samensmelten met jullie lievelingsliedjes. Zo wordt het écht 1 geheel, helemaal op jullie lijf gesneden, net als je trouwjurk en je maatpak.

Op elk moment in de ceremonie past live muziek, niet alleen bij jullie binnenkomst, maar ook tijdens het wisselen van de ringen, het tekenen van de akte en natuurlijk aan het eind van de ceremonie.

Hoe dat klinkt? Nou.. zó bijvoorbeeld https://youtu.be/GM6LEvarvc0. Een live versie van het prachtige Mad about you van Hooverphonic met Hans Stolk op cello en Frans Bezemer op piano.