Open/Close Menu Voor een unieke, persoonlijke ceremonie | For a personal, intimate ceremony full of love, humour and style.

Zaterdag 24 september was het dan zover… na weken van de 3V’s: voorbereiding, vooruitkijken en voorpret, toog ik ’s morgens in alle vroegte naar Zeeland voor The Bridal Bash in Goes. M’n eerste bruidsbeurs als zelfstandig trouwambtenaar! Hoe zou ’t gaan, wordt ’t druk? Wat ga ik de bruidsparen in spé vertellen over mezelf? Hoeveel zouden er echt geïnteresseerd zijn?

Keurig op tijd kwam ik op de plek van bestemming waar al volop gewerkt werd. Eerst m’n plekkie maar eens opzoeken en klaar maken, en dan een rondje langs al mijn beurscollega’s. Wat een gezelligheid en hartelijkheid!

Direct bij opening werd het al flink druk en was het soms ook nog dringen geblazen. Om half 12 begon de modeshow met als klap op de vuurpijl een live huwelijksaanzoek voor Roxanne… die met haar schoonzus het VIP arrangement had “gewonnen”. We zaten allemaal in het complot, het was een prachtig aanzoek, en natuurlijk zei je JA!

Het gaf mij de gelegenheid om even m’n schoenen uit te trekken want man! Ik had me daar zere voeten van het staan de hele dag! De koude vloer was een welkom afwisseling en ik voelde het bloed in m’n tenen weer gaan stromen. Nou is deze beurs om te beginnen lang genoeg, van 10 tot 14… maar als ik nu al zo’n zere voeten krijg.. dan kan ik m’n borst natmaken voor de volgende beurs, want die is van 10 tot 17!

Stiekem zei dat duiveltje op m’n schouder… trek toch gewoon sneakers aan joh.. dat kan ook onder een jurkje. Maar nee!!! Ik ben solidair met de vele bruidjes die de beurs bezochten: wie mooi wil zijn, moet pijn lijden!

glazen-muiltje