top of page

Saskia Offerhaus

Verliefd op de liefde, op zingen en op trouwen

Trouwambtenaar met hart en ziel, passievol, enthousiast, ongedwongen, relaxt en wars van alles wat stijf, saai en standaard is. Verliefd op de liefde, op verhalen schrijven en vertellen en een grote passie voor zingen. Zeer gelukkig getrouwd met Arjan en samen hebben we 3 puber boys. Sinds 2017 zing ik met onwijs veel plezier bij Vocal Popgroup Re-flax, een groot popkoor van technisch hoog niveau met grote ambities, waar ik sectional leader van de sopranen ben.

Sinds 2016 ben ik BABS (Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand) bij de gemeente Hoeksche Waard én trotse eigenaar van mijn eigen bedrijf: 

2Marry: Trouwambtenaar, ceremoniespreker en zangeres. 

Gezin

Ieder jaar gaan we 2 weken skiën in de Franse alpen, mijn mannen staan iedere week op het honkbalveld en ik ernaast als baseball mom en hun grootste fan. Als er dan, naast mijn werk als BABS, zingen bij Re-flax en gezin nog tijd over blijft ga ik graag met vriendinnen op stap, of leef me uit in de keuken. Niet om te koken, maar om taarten en vooral macarons te bakken. 

Vakidioot

Ik noem mezelf wel eens een vakidioot, omdat ik zo intens kan opgaan in alle verhalen en in mijn bruidsparen en mezelf zo mee kan laten sleuren in al die voorpret naar de grote dag toe. Dat ik dan tijdens het hardlopen, in de rij bij de kassa, onderweg in de file of bij de kapper, zomaar ineens inspiratie krijg en dan niets liever wil dan m’n laptop pakken en mijn vingers dan over elkaar struikelen en in de knoop komen omdat ik de woorden sneller bedenk dan mijn vingers ze kunnen typen. Dat mogen en kunnen doen, is niet alleen een grote eer, maar vooral een weergaloze passie!

Bruidspaar Jeff & Wouter
bottom of page