Alles bij elkaar ben ik gemiddeld zo’n 25-30 uren bezig met jullie om jullie ceremonie zo mooi en persoonlijk mogelijk te maken.
Daar zijn de volgende kosten aan verbonden:
Voor huwelijken/geregistreerd partnerschappen en ceremoniële verbintenissen binnen Nederland:

€ 795,– incl. BTW en reiskosten en excl. gemeentelijke huwelijksleges* en eventuele benoemingskosten.

Voor huwelijksvoltrekking en ceremoniële verbintenissen met live muziek/zang, kijk dan hier
Voor ceremoniële verbintenissen in het buitenland maak ik altijd een offerte op maat.

Wat krijgen jullie daarvoor?

  • Uitgebreid contact via e-mail, skype of telefonisch, (meerdere) gesprek(ken) bij jullie thuis en/of op jullie trouwlocatie of elders
  • Contact met de mensen die voor jullie belangrijk zijn, zoals jullie ouders, getuigen of vrienden
  • Een persoonlijk geschreven toespraak met jullie levensverhaal, humor, details en interactie
  • Een op maat gemaakte ceremonie op een locatie van jullie keus met aandacht en een klein cadeautje voor eventuele kinderen.
  • Praktische zaken zoals het regelen van mijn benoeming, het ophalen en terugbrengen van de huwelijksakte, ondersteuning bij het doen van de Melding Voorgenomen Huwelijk en advisering over de juridische zaken.

Als jullie willen trouwen op een locatie in de gemeente Hoeksche Waard of Hellevoetsluis, dan kan ik jullie huwelijk niet voltrekken uit naam van 2Marry. In dat geval regelen jullie zelf via de betreffende gemeente jullie huwelijkslocatie. Jullie kunnen dan wel je voorkeur uitspreken voor mij als jullie trouwambtenaar.

* gemeentelijke huwelijksleges zijn kosten die je altijd moet betalen om te kunnen trouwen (tenzij je voor een gratis huwelijk kiest) en verschillen per gemeente en soms ook per dag en per huwelijkslocatie. Kijk voor de tarieven op de website van de gemeente of informeer bij afdeling burgerzaken.

Fotocredits: FotoJenique