Saskia Offerhaus

Saskia Offerhaus

Saskia Offerhaus

Zelfstandig trouwambtenaar
Mijn naam is Saskia Offerhaus. Ik ben geboren in Rotterdam in 1977, maar getogen in een dorpje op Voorne Putten. Inmiddels wonen we alweer ruim 15 jaar op Zuidland. Sinds 2004 ben ik zeer gelukkig getrouwd met de leukste en de liefste man op aarde. Samen zijn we verblijd met 3 geweldige boys en hebben we 2 ondeugende konijnen.

Na werkzaam te zijn geweest in de zorg, de juridische dienstverlening, de internationale AGF wereld, de technische wereld én de horeca, had ik nog 1 werkterrein niet gehad, de ambtenarij. Hoewel ik altijd heb geroepen noooit in de ambtenarij te willen werken, is dit ’t wel geworden. Als Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand van de gemeente Hoeksche Waard en Hellevoetsluis behoor ik nu ook tot de grootste beroepsgroep van Nederland en ontkom ik dus ook niet meer aan al die ambtenarengrapjes. Zelf deed ik er altijd hard aan mee, sterker nog… ik ben getrouwd met een ambtenaar! Nu moet ik er zelf aan geloven, maar… ik mag dan wel een ambtenaar zijn.. ik ben wel een buitengewone 🙂

Naast mijn werk als zelfstandig trouwambtenaar met mijn eigen bedrijf 2Marry en mijn werkzaamheden als BABS van de gemeenten Hoeksche Waard en Hellevoetsluis hou ik, net als iedere “working mom”, alle ballen omhoog tussen werk, gezin, school, sportactiviteiten en familie/vrienden.

Zingen is mijn grootste passie! Ik zing al mijn hele leven en heb in diverse koren gezongen. Sinds begin 2017 zing ik met ontzettend veel plezier bij Vocal Popgroup Re-Flax uit Hendrik Ido Ambacht, waar ik actief ben als sectional leader van de sopranen en als lid van de muziekcommissie.

Als gezin zijn we regelmatig te vinden op de honkbalvelden. Nadat onze jongens jarenlang aan atletiek hebben gedaan, zijn ze sinds kort overgestapt op honkbal als onze nieuwe familiesport en als gezin zetten we ons in voor HSV Athletics uit Hellevoetsluis. Mijn man als (assistent)coach, ik als aanmoediger en binnenkort wellicht ook als scheidsrechter/scorer en onze boys bij de pupillen en aspiranten.

Ieder jaar gaan we met z’n allen in de kerstvakantie 2 weken heerlijk skiën in Frankrijk en daarnaast zijn ook patisserie en astronomie hobby’s waar ik me graag mee bezig houdt.

Saskia Offerhaus