Saskia Offerhaus

Saskia Offerhaus

Saskia Offerhaus

Zelfstandig trouwambtenaar
Mijn naam is Saskia Offerhaus. Ik ben geboren in Rotterdam in 1977, maar getogen in een dorpje op Voorne Putten. Inmiddels wonen we alweer ruim 15 jaar op Zuidland. Sinds 2004 ben ik zeer gelukkig getrouwd met de leukste en de liefste man op aarde. Samen zijn we verblijd met 3 geweldige boys en 2 ondeugende konijnen.

Na werkzaam te zijn geweest in de zorg, de juridische dienstverlening, de AGF wereld, de technische wereld én de horeca, had ik nog 1 werkterrein niet gehad, de ambtenarij. Hoewel ik altijd heb geroepen noooit in de ambtenarij te willen werken, is dit ’t wel geworden. Als Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand van de gemeente Hoeksche Waard en Hellevoetsluis behoor ik nu ook tot de grootste beroepsgroep van Nederland en ontkom ik dus ook niet meer aan al die ambtenarengrapjes. Zelf deed ik er altijd hard aan mee, sterker nog… ik ben getrouwd met een ambtenaar! Nu moet ik er zelf aan geloven, maar… ik mag dan wel een ambtenaar zijn.. ik ben wel een buitengewone 🙂

Naast mijn werk als zelfstandig trouwambtenaar met mijn eigen bedrijf 2Marry en mijn werkzaamheden als BABS van de gemeenten Hoeksche Waard en Hellevoetsluis hou ik, net als iedere “working mom”, alle ballen omhoog tussen werk, gezin, school, sportactiviteiten en familie/vrienden.

Zingen is een grote passie van mij. Sinds begin 2017 zing ik met ontzettend veel plezier bij Vocal Popgroup Re-Flax uit Hendrik Ido Ambacht. Daarvoor heb ik jarenlang gezongen in Gospelgroep Desire uit Hellevoetsluis waar ik ook 8 jaar voorzitter ben geweest.

Als gezin brengen we regelmatig hele zaterdagen door op de atletiekbaan. Atletiek is onze familiesport en als gezin zetten we ons in voor Voorne Atletiek uit Vierpolders. Mijn man als trainer, ik als jurylid en onze boys als pupillen en junior atleten.

Ieder jaar gaan we met z’n allen in de kerstvakantie 2 weken heerlijk skiën in Frankrijk en daarnaast zijn ook patisserie en astronomie hobby’s waar ik me graag mee bezig houdt.

Saskia Offerhaus