top of page
IMG_20190901_231942_674.jpg

Mijn grootste passies?
Vertellen over de liefde en zingen!

Wie ben ik? 

Saskia Offerhaus, trouwambtenaar met hart en ziel. Verliefd op de liefde, op verhalen schrijven en vertellen en een grote passie voor zingen. Zeer gelukkig getrouwd met Arjan, de liefste van de wereld en samen hebben we 3 puber boys. Sinds 2016 BABS (Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand) bij de gemeenten Hoeksche Waard en Hellevoetsluis én trotse eigenaar van mijn eigen bedrijf: 

2Marry, de zingende trouwambtenaar. 

Zingen!

Sinds 2017 zing ik met ontzettend veel plezier bij Vocal Popgroup Re-flax uit Hendrik Ido Ambacht, een popkoor van bijna 80 man met grote ambities. Koningsdag, het NKF, Paradiso Amsterdam, Korenslag en een videoclip in De Kuip. We geven jaarlijks een grote show in Theater Cascade en staan regelmatig op korenfestivals door het hele land. Stuk voor stuk fantastische ervaringen. Kijk eens op de site of de socials!   


Gezin

Ieder jaar gaan we 2 weken skiën in de Franse alpen, mijn mannen staan iedere week op het honkbalveld en ik ernaast als baseball mom en hun grootste fan. Als er dan, naast mijn werk als BABS, Re-flax en gezin nog tijd over blijft ga ik graag met vriendinnen op stap, of leef me uit in de keuken. Niet om te koken, maar om taarten en vooral macarons te bakken. 

Vakidioot

Ik noem mezelf wel een een vakidioot, omdat ik zo intens kan opgaan in alle verhalen en in mijn bruidsparen en mezelf zo mee kan laten sleuren in al die voorpret naar de grote dag toe. Dat ik dan tijdens het hardlopen, in de rij bij de kassa, onderweg in de file of bij de kapper, zomaar ineens inspiratie krijg en dan niets liever wil dan m’n laptop pakken en mijn vingers dan over elkaar struikelen en in de knoop komen omdat ik de woorden sneller bedenk dan mijn vingers ze kunnen typen.

2 passies, samen 1

Ik ben een rijk en gelukkig mens. En waarom? Omdat ik mijn 2 grote passies heb samengevoegd. Mijn passie voor mijn werk als trouwambtenaar en mijn passie als zangeres kan ik, mits jullie dat willen, combineren in jullie ceremonie, als ik jullie lievelingsliedjes voor jullie zing als jullie binnenkomen, tijdens het tekenen van de huwelijksakte en als jullie de trouwzaal weer verlaten, op weg naar de bubbels.


Live zang en/of muziek

Live muziek/zang heeft zo’n enorme toegevoegde waarde in je ceremonie omdat je de vrijheid hebt om alles aan te passen op jullie liefdesverhaal en daarmee smelt alles samen, alsof het nooit anders geweest is, een hoogtepunt om nooit meer te vergeten. 

bottom of page