Open/Close Menu Voor een unieke, persoonlijke ceremonie | For a personal, intimate ceremony full of love, humour and style.

Het begin

Met mijn eigen huwelijk in 2004 nog steeds, ja na ál die jaren, vers in het geheugen, groeide er een verlangen bij mij naar boven. Trouwambtenaar worden.. wauw… wat een gaaf beroep moet dat zijn!
Ik had al eens geprobeerd om te solliciteren bij diverse gemeenten om Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand te worden, maar als er geen vacatures vrij zijn.. houdt het op. En dus verdween mijn wens weer op de achtergrond.
In de tussentijd werd ons gezin uitgebreid met 3 geweldige boys en toen ik, na werken in de zorg, de juridische dienstverlening, de AGF wereld en de technische wereld in 2012 dan bij toeval de horeca inrolde, had ik zo’n beetje alle hoeken van de arbeidsmarkt gezien, behalve de ambtenarij!
Natuurlijk kent iedereen de grapjes wel over ambtenaren.. ik uiteraard ook en sterker nog, ik ben er met één getrouwd!!
Toen in juli 2015 mijn nicht haar trouwplannen ten uitvoer ging brengen en mij vroeg om haar huwelijk te voltrekken.. voelde ik dat de tijd rijp was om het roer om te gooien.
Ik ging er wéér werk van maken en deze keer met succes! Sinds januari ben ik BABS van de gemeente Binnenmaas. En dus wonen er in ons huis 2 ambtenaren.. dus die ambtenaren grapjes jegens manlief krijg ik nu keihard terug:-)
Vrij snel groeide bij mij het verlangen om ook als zelfstandig trouwambtenaar mijn eigen trouwbureau te beginnen en nu is het dan zover… 2Marry is geboren!