Tijdens de ceremonie is er een aantal momenten waarop je muziek kunt toevoegen. Natuurlijk kun je gebruik maken van de originele liedjes van bekende artiesten. Op youtube en spotify zijn er diverse “weddingsong” lijsten te vinden en op vrijwel elke locatie is het mogelijk om met behulp van een cd, usb-stick of via bluetooth muziek af te spelen.

Maar hoe gaaf zou het nou zijn als je die weddingsongs live gezongen en/of gespeeld hoort? Je hebt dan een enorme vrijheid om de liedjes aan te passen om de timing perfect te krijgen. Ik kan dan bijvoorbeeld ook een stukje van de tekst herschrijven zodat het liedje jullie nóg beter past.
Tijdens het tekenen van de huwelijksakte heb je dan ook de vrijheid om een liedje langer of korter te maken en het toch mooi geheel blijft. Je hebt simpelweg de vrijheid om coupletten, refreinen en instrumentale stukken aan te passen aan het verloop van de ceremonie, waardoor alles echt volledig met elkaar samensmelt.

Hebben jullie na de ceremonie een borrel of receptie en zoeken jullie daarvoor live muziek? Ook dat kan ik voor jullie verzorgen.

Hoe werkt het?

Ik heb een afwisselend repertoire waar jullie je keuze uit kunnen maken, maar we kunnen altijd samen kijken wat de mogelijkheden zijn als jullie liedje er niet bij staat.

Kijk hier voor een greep uit mijn repertoire.

Ik maak gebruik van orkestbanden, maar ook live begeleiding van een pianist is mogelijk. Mail me gerust voor een afspraak om te kijken wat de mogelijkheden zijn en wat ik voor jullie kan betekenen.